logo RO UE

  • Telefonul cetățeanului - dispecerat: 021 9540

Activități

Buletin de evenimente din data de 02.04.2018

- În data de 02.04.2018, ora 22:26, polițiști locali din cadrul Serviciului Intervenții Rapide s-au deplasat în baza unei sesizări primite prin Serviciul Dispecerat, în Piața Domenii, unde se sesizează faptul că o persoană de sex masculin, de aproximativ 41 ani, dorește să fie internată într-un centru social.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenții Rapide au depistat persoana în cauză, care avea un picior amputat recent. Prin apelul unic de urgență 112 s-a solicitat o ambulanță la fața locului; după acordarea îngrijirilor medicale corespunzătoare, persoana în cauză a fost preluată și transportată la Complexul de Servicii Sociale Theodor Pallady.

- În data de 02.04.2018, la ora 16:20, polițiști locali din cadrul Biroului Situații de Urgență s-au deplasat, în urma unei sesizări primite prin Serviciul Dispecerat, în str. Petru Maior nr. 90, unde se reclamă faptul că o creangă ruptă și suspendată la înălțime, printre cablurile electrice, prezintă pericol de prăbușire pe domeniul public. Creanga a fost tăiată și segmentată, până când nu mai prezenta pericol pentru cetățeni, iar materialul lemnos a fost ridicat de către o echipă din cadrul Administrației Domeniului Public Sector 1, care a fost solicitată în zonă.

     Serviciul Poliția Animalelor

Polițiști locali din cadrul Serviciului Poliția Animalelor au desfășurat activități menite să asigure un climat de ordine și siguranță civică în rândul deținătorilor/proprietarilor de animale de pe raza sectorului 1.

În scopul soluționării sesizărilor primite din partea cetățenilor și înregistrate la nivelul Serviciului Poliția Animalelor, polițiștii locali s-au deplasat pe str. Pajura, Șos. Străulești, str. Pechea, Piața 16 Februarie, str. Dunei, Parcul Bazilescu, Drumul Regimentului, str. Piscul Moșului, str. Berheci, str. Subcetate, str. Triumfului, str. Jandarmeriei, Complex Flora.

Cu această ocazie, au fost legitimate trei persoane, s-au capturat 6 câini fără stăpân, care au fost vaccinați la intrarea în adăpost și s-au aplicat 2 sancțiuni contravenționle, conform H.C.G.M.B nr. 120/2010, una în cuantum de 100 lei și un avertisment.

În cadrul Centrului Teritorial din Șos. Odăii nr. 3-5, sector 1 s-au efectuat 12 tratamente.

A fost adoptat un câine de către domnul I.G. din București, sector 1. Câinele a fost microcipat și înregistrat în RECS.

Pe parcursul zilei a fost executată muncă în folosul comunității de către 3 (trei) persoane, activitate neremunerată constând în curățarea și spălarea spațiilor de cazare a câinilor comunitari, transportul și administrarea de apă și hrana acestora și curățenia în spațiile adiacente adăpostrului. Pe timpul executării sancțiunilor, persoanele condamnate și-au îndeplinit obligațiile stabilite prin programul de lucru.

Contact: Strada Prometeu nr. 26, sector 1, București, cod poștal 014225

Telefon: 021.232 66 35 (centrala) / 021.224 28 87 (dispecerat)

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresă

Str. Prometeu nr. 26, Sector 1

+4021 232 54 59

contact@politialocalasector1.ro

Sediul central

sediu prometeu