logo RO UE

  • Telefonul cetățeanului - dispecerat: 021 9540

Activități

Notă din data de 16.07.2018 - Serviciul Poliția Animalelor

     Polițiștii locali din cadrul Serviciului Poliția Animalelor au desfășurat activități menite să asigure un climat de ordine și siguranță civică, relaționând cu deținătorii/proprietarii de animale de pe raza sectorului 1.

     Cu scopul soluționării sesizărilor primite din partea cetățenilor și înregistrate la nivelul Serviciului Poliția Animalelor, polițiștii locali s-au deplasat pe str. Neajlovului, Izbiceni, bd. Poligrafiei, Piața Presei Libere, Piața Arcul de Triumf, Calea Griviței, Duetului, Colarilor, Hrisovului, Jiului, Turda, Neagoe Teodor, Fabrica de Cărămidă, Străulești, Parc Bazilescu, ocazie cu care au fost capturați 2 câini fără stăpân care au fost vaccinați antirabic la intrare în adăpost și au fost legitimate 6 persoane. Au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare totală de 400 lei, conform HCGMB nr. 120/2010.

     A fost revendicat un câine de către domnul K.A.I. din București, sector 1. Proprietarul animalului a fost sancționat contravențional cu avertisment, conform Legii nr. 61/1991R.

     În cadrul Centrului Teritorial din Șos. Odăii nr. 3-5, sector 1, s-au aplicat 4 tratamente și au fost sterilizați 4 câini dintre cei aflați în adăpost.

     Pe parcursul zilei, a fost executată muncă în folosul comunității de către 10 persoane, activitate neremunerată constând în curățarea și spălarea spațiilor de cazare a câinilor comunitari, transportul și administrarea de apă și hrană acestora și curățenia în spațiile adiacente adăpostului. Pe timpul executării sancțiunilor, persoanele condamnate și-au îndeplinit obligațiile stabilite prin programul de lucru.

Sediul Central Poliția Locală Sector 1: Strada Prometeu nr. 26, sector 1, București, cod poștal 014225

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresă

Str. Prometeu nr. 26, Sector 1

+4021 232 54 59

contact@politialocalasector1.ro

Sediul central

sediu prometeu