logo RO UE

  • Telefonul cetățeanului - dispecerat: 021 9540

Activități

Poliția Animalelor - Notă zilnică din data de 24.10.2018

     Poliţişti locali din cadrul Serviciului Poliţia Animalelor au desfăşurat activităţi menite să asigure un climat de ordine şi siguranţă civică, relaționând cu deţinătorii/proprietarii de animale de pe raza sectorului 1.

     Cu scopul soluționării sesizărilor primite din partea cetățenilor și înregistrate în cadrul serviciului, polițiști locali s-au deplasat pe str. Barbu Lăutaru, Virgil Madgearu, Nicolae Caramfil, Parcul Regina Maria, ocazie cu care au fost legitimate 3 persoane și a fost aplicată o sancțiune contravențională cu amendă în valoarede 800 lei, conform H.C.L. S1 131/2008 .

     În Centrul Teritorial din Șos. Odăii nr. 3-5, Sector 1, au fost aplicate 12 tratamente.

     A fost revendicat un câine de către dl. C.V din Chiajna, Jud. Ilfov. Proprietarul animalului a fost sancționat contravențional cu avertisment scris, conform Legii 61/1991.

     În cadrul Programului de Sterilizare Gratuită destinat animalelor de rasă comună cu proprietar, desfășurat prin intermediul centrului veterinar Pajura, au fost sterilizate 11 animale (8 câini și 3 pisici).

     Pe parcursul zilei, a fost executată muncă în folosul comunității de către 13 (treisprezece) persoane, activitate neremunerată constând în curăţarea şi spălarea spaţiilor de cazare a câinilor comunitari, transportul şi administrarea de apă şi hrană acestora şi curăţenia în spaţiile adiacente adăpostului. Pe timpul executării sancţiunilor, persoanele condamnate şi-au îndeplinit obligaţiile stabilite prin programul de lucru.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresă

Str. Prometeu nr. 26, Sector 1

+4021 232 54 59

contact@politialocalasector1.ro

Sediul central

sediu prometeu