• Telefonul cetățeanului - dispecerat: 021 9540

Activități

Poliția Animalelor - Notă din data de 06.11.2018

     Poliţişti locali din cadrul Serviciului Poliţia Animalelor au desfăşurat activităţi menite să asigure un climat de ordine şi siguranţă civică, relaționând cu deţinătorii/proprietarii de animale de pe raza sectorului 1.

     Cu scopul soluționării sesizărilor primite din partea cetățenilor și înregistrate la nivelul Serviciului Poliția Animalelor, polițiști locali s-au deplasat pe str. Av. Gheorghe Stâlpeanu, Jiului, Băiculești, Pajurei, Dridu, Hrisovului, Făurei, Nisipoasa, int. Bistrița, bd. Ion Mihalache, Bucureștii Noi și șos. București-Ploiești, ocazie cu care a fost capturat un câine fără stăpân, care a fost vaccinat la intrare în adăpost. Au fost legitimate 4 persoane și au fost aplicate în teren 2 sancțiuni contravenționale, respectiv un avertisment conform HCL Sector 1 nr. 131/2008 și o amendă în valoare de 300 lei, conform HCGMB nr. 120/2010.

     În cadrul Centrului Teritorial din Șos. Odăii nr. 3-5, Sector 1 au fost aplicate 10 tratamente și a fost sterilizat un câine dintre cei aflați în adăpost.

     A fost adoptat un câine de către dna. B.C.M din București, sector 1. Câinele a fost microcipat și înregistrat în R.E.C.S.

     În cadrul Programului de Sterilizare Gratuită destinat animalelor de rasă comună cu proprietar, desfășurat prin intermediul centrului veterinar Pajura, au fost sterilizate 26 animale (16 pisici și 10 câini).

     Pe parcursul zilei, a fost executată muncă în folosul comunității de către 7 (șapte) persoane, activitate neremunerată constând în curăţarea şi spălarea spaţiilor de cazare a câinilor comunitari, transportul şi administrarea de apă şi hrană acestora şi curăţenia în spaţiile adiacente adăpostului. Pe timpul executării sancţiunilor, persoanele condamnate şi-au îndeplinit obligaţiile stabilite prin programul de lucru.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresă

Str. Prometeu nr. 26, Sector 1

+4021 232 54 59

contact@politialocalasector1.ro

Sediul central

sediu prometeu