• Telefonul cetățeanului - dispecerat: 021 9540

În contextul măsurilor dispuse prin Decretul Președintelui României nr.195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, revenim și vă aducem la cunoștință că începând cu data 01.04.2020 și până la încetarea stării de urgență, pentru prevenirea, evitarea, limitarea îmbolnăvirii și răspândirii noului coronavirus COVID 19, pentru a asigura un nivel adecvat de protecție, Poliția Locală Sector 1 suspendă activitatea cu publicul.

Activitatea de relații cu publicul pentru persoanele fizice și juridice se va desfășura numai prin telefon (021.232.66.35), prin corespondență poștală sau pe site-ul instituției la secțiunea “CONTACT –DEPUNERE PETIȚII ONLINE” sau pe adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Totodată, cetățenii care nu au adresă poștală electronică vor putea depune documentele prin poștă/curier pe adresa din strada Prometeu nr. 26, sector 1, București.

 

Activități

Acțiune Serviciul Poliția Animalelor

     În seara de 13.12.2018, în jurul orei 23:00, la Dispeceratul Poliţiei Locale Sector 1 a fost înregistrat un apel telefonic din partea unui cetăţean, care solicita intervenţia Serviciului Poliţia Animalelor în vederea eliberării unei lebede aflate în bazinul de apă al betonierei din Şos. Chitila, sector 1. La faţa locului s-a deplasat echipa de intervenţie a Serviciului Poliţia Animalelor formată din poliţistul local B.D. şi personal contractual R.P, care a constatat faptul că pasărea era captivă în bazinul de apă şi se afla în imposibilitatea de a zbura. În urma celor constatate, echipa de intervenţie a Serviciului Poliţia Animalelor a ridicat lebăda şi au trnsportat-o în cadrul Centrului Teritorial de Adăpostire şi Protecţie Temporară a Animalelor din Şos. Odăii nr.3-5, sector 1.

     Acţiunea s-a desfăşurat fără probleme, fiind respectate condiţiile de siguranţă în ceea ce priveşte integritatea şi sănătatea lebedei.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresă

Str. Prometeu nr. 26, Sector 1

+4021 232 54 59

contact@politialocalasector1.ro

Sediul central

sediu prometeu