• Telefonul cetățeanului - dispecerat: 021 9540

Activități

Notă eveniment - Infracțiune

     În data de 11.12.2018, polițiștii locali Ș.D. și B.M din cadrul Poliției Locale Sector 1 - Biroul Protecția Mediului, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Trotușului, au observat trei persoane de sex masculin care băteau la porțile locuitorilor din zonă și care erau îmbrăcate în uniforme de culoare verde, cu inscripționarea ROMPREST.

     Polițiștii locali au interceptat persoanele în cauză, care le-au declarat verbal faptul că solicitau sume de bani locuitorilor din zonă, pentru că este ,,Ziua Gunoierului”. Tot din declarațiile acestora, a reieșit faptul că nu sunt lucrători ai companiei de salubritare SC ROMPREST SA.

     Scopul acțiunii celor trei bărbați a fost de a obține o sumă de bani, deoarece, conform declarațiilor lor, au o stare financiară foarte proastă.

     În urma controlului corporal, asupra persoanelor în cauză a fost gasită suma de 171 lei, aceștia declarând faptul că suma este obținută în urma apelării la mila cetățenilor.

     Persoanele în cauză au fost predate Secției 4 Poliție, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, faptă incriminată de art. 215 din CP ,, Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.”

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresă

Str. Prometeu nr. 26, Sector 1

+4021 232 54 59

contact@politialocalasector1.ro

Sediul central

sediu prometeu