logo RO UE

  • Telefonul cetățeanului - dispecerat: 021 9540

Activități

Acțiune de salubrizare a unui imobil incendiat

     În urma sesizării făcute de către Asociația de Proprietari din Calea Dorobanților nr. 36-40, prin care se sesizează starea insalubră a unui apartament, polițiști locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au efectuat verificări în teren, constatând faptul că în data de 28.02.2019, în incinta apartamentului de la adresa mai sus menționată, s-a produs un incendiu.

     Proprietarul, o persoană cu discernământ vizibil scăzut, a declarat faptul că nu are resursele necesare pentru efectuarea salubrizării și igienizării apartamentului. Având în vedere că deșeurile rezultate în urma incendiului provoacă o stare de disconfort vecinătăților și prezintă un posibil focar de infectie, polițiștii locali au făcut o solicitare Companiei Romprest, pentru a salubriza imobilul în cauză.

     În data de 20.03.2019, Poliția Locală Sector 1 a intervenit împreună cu personalul companiei de salubritate pentru igienizarea imobilului în cauză. Din interiorul apartamentului au fost colectate și transportate la rampa ecologică deșeuri în cantitate de 20 m³.

     Lucrările de salubrizare și igienizare au fost efectuate în prezența mai multor locuitori din imobil, cât și a proprietarilor, iar din apartament au fost evacuate doar deșeurile rezultate în urma incendiului și obiecte uzate.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresă

Str. Prometeu nr. 26, Sector 1

+4021 232 54 59

contact@politialocalasector1.ro

Sediul central

sediu prometeu