• Telefonul cetățeanului - dispecerat: 021 9540

În contextul măsurilor dispuse prin Decretul Președintelui României nr.195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, revenim și vă aducem la cunoștință că începând cu data 01.04.2020 și până la încetarea stării de urgență, pentru prevenirea, evitarea, limitarea îmbolnăvirii și răspândirii noului coronavirus COVID 19, pentru a asigura un nivel adecvat de protecție, Poliția Locală Sector 1 suspendă activitatea cu publicul.

Activitatea de relații cu publicul pentru persoanele fizice și juridice se va desfășura numai prin telefon (021.232.66.35), prin corespondență poștală sau pe site-ul instituției la secțiunea “CONTACT –DEPUNERE PETIȚII ONLINE” sau pe adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Totodată, cetățenii care nu au adresă poștală electronică vor putea depune documentele prin poștă/curier pe adresa din strada Prometeu nr. 26, sector 1, București.

 

Activități

Acțiune de salubrizare a unui imobil incendiat

     În urma sesizării făcute de către Asociația de Proprietari din Calea Dorobanților nr. 36-40, prin care se sesizează starea insalubră a unui apartament, polițiști locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au efectuat verificări în teren, constatând faptul că în data de 28.02.2019, în incinta apartamentului de la adresa mai sus menționată, s-a produs un incendiu.

     Proprietarul, o persoană cu discernământ vizibil scăzut, a declarat faptul că nu are resursele necesare pentru efectuarea salubrizării și igienizării apartamentului. Având în vedere că deșeurile rezultate în urma incendiului provoacă o stare de disconfort vecinătăților și prezintă un posibil focar de infectie, polițiștii locali au făcut o solicitare Companiei Romprest, pentru a salubriza imobilul în cauză.

     În data de 20.03.2019, Poliția Locală Sector 1 a intervenit împreună cu personalul companiei de salubritate pentru igienizarea imobilului în cauză. Din interiorul apartamentului au fost colectate și transportate la rampa ecologică deșeuri în cantitate de 20 m³.

     Lucrările de salubrizare și igienizare au fost efectuate în prezența mai multor locuitori din imobil, cât și a proprietarilor, iar din apartament au fost evacuate doar deșeurile rezultate în urma incendiului și obiecte uzate.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresă

Str. Prometeu nr. 26, Sector 1

+4021 232 54 59

contact@politialocalasector1.ro

Sediul central

sediu prometeu