Petiții Online

Potrivit legislației în vigoare,
petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare ale petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează.

Poliția Locală Sector 1 este înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – Nr. 3300 din 2008.

Datele introduse mai jos în formularul de petiții online vor fi folosite exclusiv pentru procesarea solicitării dumneavoastră.


    Completarea câmpurilor marcate cu * este obligatorie.

    Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

    Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

    Sari la conținut