• Telefonul cetățeanului - dispecerat: 021 9540

Activități

Aflați pe itinerariul de patrulare, doi polițiști locali au intervenit în stingerea unui incendiu

La data de 12.08.2017, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Calea Dorobanților, polițiștii locali Bănică Dorel și Savu Antoniu Gabriel au observat că acoperișul unui imobil din apropiere este acoperit de fum. Ajunși în fața imobilului, aceștia au acționat prompt, oprind sistemul de alimentare cu gaz al imobilului, acțiune urmată de anunțarea situației prin 112 - Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență, pentru a fi direcționată către echipajele din cadrul I.S.U. București. Polițiltii locali au informat locatarii din imediata vecinătate a imobilului despre incendiu, pentru a preveni eventuale victime omenești.

La faţa locului au fost prezenţi şi poliţiştii locali Cernea Valentin şi Buruiană Alina din cadrul Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice, care împreună cu poliţiştii locali din cadrul Serviciului 1 Ordine şi Linişte Publică au procedat la îndepărtarea curioşilor şi la restricţionarea traficului rutier din zonă.

În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit faptul că în interiorul imobilului nu sunt victime omeneşti, ci doar pagube materiale, focul fiind lichidat după aproximativ 2 ore de la sesizare.

Forțele participante au fost: Poliţia Locală Sector 1, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, Poliţia Naţională Secţia 1, Brigada Rutieră DGPMB, Salvare SMURD, Pompieri de la Detaşamentul Dămăroaia şi Mihai Viteazul.

incendiu1

 

incendiu1

 

incendiu1

Adresă

Str. Prometeu nr. 26, Sector 1

+4021 232 54 59

+4021 208 30 10

contact@politialocalasector1.ro

Sediul central

sediu prometeu