13.03.2018 – Poliția Animalelor

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 14.03.2018

13.03.2018 – Poliția Animalelor

     Polițiști locali din cadrul Serviciului Poliția Animalelor au desfășurat activități menite să asigure un climat de ordine și siguranță civică de către deținătorii/proprietarii de animale de pe raza sectorului 1.

     În scopul soluționării sesizărilor primite din partea cetățenilor și înregistrate la nivelul Serviciului Poliția Animalelor, polițiștii locali s-au deplasat pe str. Pajura, Jimbolia, Băiculești, Anina, Soveja, Av. Popișteanu, șos. Gheorghe Ionescu Sisești, București-Ploiești, Drumul Piscul Moșului, Drumul Ponoarele, ocazie cu care au fost legitimate 3 persoane și au fost capturați 2 câini fără stăpân.

     A fost aplicată o sancțiune contravențională în cuantum de 100 lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991.

     Au fost adoptați patru câini de către M.A.F.P. din Ilfov, oraș Mogoșoaia și de către M.R. din București, sector 2. Aceștia au fost microcipați și înregistrați în RECS.

     În cadrul Centrului Teritorial din Șosș. Odăii nr. 3-5, sector 1 au fost sterilizați 2 câini din cei aflați în adăpost și s-au aflat în adăpost și s-au aplicat 6 tratamente.

     Pe parcursul zilei a fost executată muncă în folosul comunității de către 6 (șase) persoane, activitate neremunerată contând în curățarea și spălarea spațiilor de cazare a câinilor comunitari, transportul și administrarea de apă și hrana acestora și curățenia în spațiile adiacente adăpostrului. Pe timpul executării sancțiunilor, persoanele condamnate și-au îndeplinit obligațiile stabilite prin programul de lucru.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut