15 Septembrie – Ziua De Curățenie Globală

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 20.09.2018

     Cu ocazia Zilei de Curățenie Globală, polițiștii locali ai sectorului 1 au participat voluntar în data de 15.09.2018 la acțiunea de strângere a gunoaielor din Pădurea Băneasa.

     În cadrul acestui eveniment de responsabilitate socială au participat și copii, cu scopul de a fi educați și formați în spiritul unui comportament responsabil față de mediu.

     Alături, au participat compania de salubritate SC. Romprest S.A, cât și alți cetățeni voluntari.

     Polițiștii locali, împreună cu voluntarii au strâns o cantitate de aproximativ 200 kg de deșeuri menajere, care au fost depistate în mai multe zone din pădurea Băneasa.

     Acestea au fost apoi ridicate și transportate de către compania de salubritate, la groapa de gunoi.

Sediul Central: Strada Prometeu nr. 26, sector 1, București, cod poștal 014225

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut