Acțiune De Identificare A Dispozitivelor Care Ocupă În Mod Ilegal Locuri De Parcare În Sectorul 1

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 10.08.2017

În data de 04.08.2017, efectivele din cadrul Serviciului 1 - Ordine și Liniște Publică, în colaborare cu Serviciul Circulație pe Drumurile Publice și Administrația Domeniului Public Sector 1, au acționat pentru depistarea persoanelor care ocupă în mod ilegal domeniul public prin amplasarea de dispozitive de menținere liberă a locurilor de parcare.

Echipele constituite au acționat în zona Bulevardului Iancu de Hunedoara, str. Finlanda și străzile adiacente, Calea Floreasca, bd. Primăverii și străzile adiacente: str. Grigore Mora, str. Alexandrina, str. Radu Beller, str. Clucerului, str. Londra, str. Paris, str. Oslo, str. Viena, str. Bruxelles și str. Brazilia ale sectorului 1, București.

În urma acțiunii din data de 04.08.2017, o persoană a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 1500 lei, iar pe porțile imobilelor din zonă au fost lipite mesaje de informare referitoare la interdicția de a amplasa dispozitive de menținere liberă a locurilor de parcare, conform H.C.G.B.M 124/2008, privind aprobarea strategiei de parcare pe teritoriul Municipiului București.

actiune parcari ilegale2
actiune parcari ilegale3

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut