Acțiune De Salubrizare A Imobilelor Fără Proprietar

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 05.09.2017

În perioada 17.08.-18.08.2017, polițiștii locali din cadrul Serviciului 1 Ordine și Liniște Publică au acționat alături de lucrătorii Administrației Domeniului Public Sector 1 pentru a salubriza imobilul cu numărul 90 din strada Zablovschi a sectorului 1.

   În urma sesizărilor făcute de locatarii din zonă a reieșit faptul că imobilul este insalubru din cauza deșeurilor menajere și provenite din construcții, ce sunt depozitate pe teren.

   În baza celor sesizate, s-a constatat faptul că proprietarul este decedat, neavând alți succesori care să fie trași la răspundere pentru lipsa de igienizare a terenului.

   În urma salubrizării imobilului cu numărul 90 din strada Zablovschi, polițiștii locali si lucrătorii Administrației Domeniului Public ai sectorului 1 au strâns aproximativ 50m3 de deșeuri, depozitate pe teren de persoane necunoscute.

actiune salubrizare2
actiune salubrizare3

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut