Acțiune De Salubrizare A Unui Imobil Incendiat

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 28.03.2019

     În urma sesizării făcute de către Asociația de Proprietari din Calea Dorobanților nr. 36-40, prin care se sesizează starea insalubră a unui apartament, polițiști locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au efectuat verificări în teren, constatând faptul că în data de 28.02.2019, în incinta apartamentului de la adresa mai sus menționată, s-a produs un incendiu.

     Proprietarul, o persoană cu discernământ vizibil scăzut, a declarat faptul că nu are resursele necesare pentru efectuarea salubrizării și igienizării apartamentului. Având în vedere că deșeurile rezultate în urma incendiului provoacă o stare de disconfort vecinătăților și prezintă un posibil focar de infectie, polițiștii locali au făcut o solicitare Companiei Romprest, pentru a salubriza imobilul în cauză.

     În data de 20.03.2019, Poliția Locală Sector 1 a intervenit împreună cu personalul companiei de salubritate pentru igienizarea imobilului în cauză. Din interiorul apartamentului au fost colectate și transportate la rampa ecologică deșeuri în cantitate de 20 m³.

     Lucrările de salubrizare și igienizare au fost efectuate în prezența mai multor locuitori din imobil, cât și a proprietarilor, iar din apartament au fost evacuate doar deșeurile rezultate în urma incendiului și obiecte uzate.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut