Acțiune În Cadrul Campaniei De Curățenie De Primăvară

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 05.06.2018

     În cadrul Campaniei de Curăţenie de Primăvară, poliţişti locali din cadrul Biroului Protecția Mediului, în colaborare cu Serviciul Circulație pe Drumurile Publice, Mopede au acționat pentru identificarea conducătorilor auto care transportă deșeuri fără să dețină acordul eliberat de către Primăria Municipiului București referitor la transportul deșeurilor rezultate din activitatea proprie, conform art. 15 din H.C.G.M.B 120/2010, privind normele de salubrizare și igienizare ale Municipiului București.

     În urma desfășurării acțiunii, au fost legitimate 23 persoane care au fost sancționate contravențional, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 4800 lei.

     Astfel de activități întreprinse de polițiștii locali vor avea caracter permanent, cu scopul asigurării și menținerii ordinii și siguranței publice pe raza sectorului 1.

Sediul Central: Strada Prometeu nr. 26, sector 1, București, cod poștal 014225

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut