Acțiune Pisică Blocată În Copac – 16.11.2018

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 23.11.2018

În data de 16.11.2018, polițiști locali ai sectorului 1 au fost sesizați de Serviciul Poliția Animalelor cu privire la faptul că o pisică este blocată în copac de câteva zile, la înălțimea de 10 m. Salvarea pisicii a necesitat intervenția Serviciului Situații de Urgență, care a acționat cu ajutorul autospecialei pentru lucru la înălțime.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut