Acțiune Serviciul Poliția Animalelor

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 17.12.2018

     În seara de 13.12.2018, în jurul orei 23:00, la Dispeceratul Poliţiei Locale Sector 1 a fost înregistrat un apel telefonic din partea unui cetăţean, care solicita intervenţia Serviciului Poliţia Animalelor în vederea eliberării unei lebede aflate în bazinul de apă al betonierei din Şos. Chitila, sector 1. La faţa locului s-a deplasat echipa de intervenţie a Serviciului Poliţia Animalelor formată din poliţistul local B.D. şi personal contractual R.P, care a constatat faptul că pasărea era captivă în bazinul de apă şi se afla în imposibilitatea de a zbura. În urma celor constatate, echipa de intervenţie a Serviciului Poliţia Animalelor a ridicat lebăda şi au trnsportat-o în cadrul Centrului Teritorial de Adăpostire şi Protecţie Temporară a Animalelor din Şos. Odăii nr.3-5, sector 1.

     Acţiunea s-a desfăşurat fără probleme, fiind respectate condiţiile de siguranţă în ceea ce priveşte integritatea şi sănătatea lebedei.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut