Activități educative în Programul Școala Altfel

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 04.04.2023

Întotdeauna ne bucurăm de solicitările venite din partea unităților de învățământ, pentru activitățile extracurriculare din cadrul Săptămânii Școala Altfel. 

Zilele trecute, colegi din cadrul Compartimentului Ordine Publică Pajura au desfășurat o activitate interactivă la sediul Școlii Nicolae Grigorescu, prin care elevii claselor pregătitoare au căpătat un plus de cunoaștere a activității de polițist.

Zâmbetele copiilor a fost cea mai mare recompensă. 

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut