Am adus 20.025.980 lei la bugetul de stat, venituri ilicite obținute de 34 de baruri și restaurante/terase din centrul Capitalei.

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 11.10.2023

Patronii acestor societăți au ignorat dispozițiile Poliției Locale Sector 1 de suspendare a activității, nu au făcut niciun demers în vederea autorizării și au ținut deschise restaurantul sau barul.

A fost o muncă uriașă, multă birocrație, procedura este una complexă, iar dispozițiile legale în materie nu sunt armonizate, dar am reușit să-i dăm de capăt.

Până în prezent, instanțele au emis hotărâri judecătorești definitive prin care au respins plângerile depuse de agenții economici, menținând dispozițiile proceselor verbale de sancționare. Procesele verbale de sancționare în care au fost consemnate aceste venituri au fost transmise de Compartimentul Control Activități Comerciale din cadrul Poliției Locale Sector 1 către ANAF, în vederea executării acestor venituri realizate ilicit, deoarece sumele în cauză se fac venit la bugetul de stat.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut