Am început campaniile de informare și prevenire în unitățile de învățământ din Sectorul 1!

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 11.10.2023

Așa cum v-am împărtășit la începutul acestui an școlar, vom avea multe astfel de acțiuni. De data aceasta, copiii Sectorului 1 învață despre incendii și află reguli esențiale pe care să le respecte în cazul producerii unor astfel de situații de urgență.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Prevenire Situații de Urgență au interacționat cu copiii, le-au împărțit materiale informative și le-au prezentat informații prețioase legate de comportamentul pe care micuții trebuie să îl aibă în astfel de situații, potențial periculoase. Suntem deschiși solicitărilor venite din partea unităților de învățământ din Sectorul 1 pentru desfășurarea unor astfel de acțiuni, pe care le puteți formula și înainta pe adresa noastră de e-mail contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut