Astăzi am afișat dispoziții de suspendare a activității pentru nouă societăți comerciale!

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 11.10.2023

Din acest moment, Nuba, IT Cucina, Kayo, Funcky Lounge, Bar 112 și societățile care operau sub denumirea Grădina Monteoru au activitatea suspendată pentru o perioadă de 30 de zile. În caz de neconformare, se vor aplica măsurile de confiscare a veniturilor realizate ilegal, pe perioada suspendării.

Este un efort comun, care implică colaborarea mai multor instituții pentru ca măsurile luate să fie vizibile pentru comunitate și de durată.

Pe toată perioada sezonului estival, polițiștii locali au dat sute de amenzi, inclusiv weekend-ul trecut au aplicat zece sancțiuni contravenționale pentru tulburarea liniștii publice în intervalul orelor de odihnă. Ba mai mult, este în curs de finalizare documentația pentru suspendarea activității a altor două societăți comerciale.

În același timp, este important de menționat că mulți administratori de cluburi și terase s-au conformat somațiilor noastre și au înțeles importanța respectării comunității și a legii. Pentru sesizări, aveți la dispoziție dispeceratul Poliției Locale Sector 1 – 021.9540, disponibil 24/7.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut