Continuăm demolarea construcțiilor ilegale

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 24.08.2023

Echipele Poliției Locale Sector 1 și ale Administrației Domeniului Public Sector 1 au în data de 11 august 2023, desființarea a zeci de garaje și construcții ilegale situate pe Intrarea Luncani, la doi pași de Gara de Nord și de Palatul CFR.

"Câțiva locuitori au împrejmuit domeniul public încă din anii '80, au ridicat garaje și barăci pe care, de-a lungul timpului, le-au umplut cu vechituri, electrocasnice stricate, fiare vechi și mașini abandonate. Imaginile vorbesc de la sine. Chiar dacă ocupau ilegal domeniul public, se considerau proprietari. Vechile administrații nu i-au deranjat cu nimic. Documentele oficiale spun altceva", a declarat primarul Clotilde Armand.

După ce vor fi demolate garajele ilegale, întreaga zonă va fi reconfigurată: vor fi construite locuri de parcare pentru locuitori și vor fi amenajate spații verzi. "Demolăm tot în această săptămână, vom reconstrui întreaga zonă, acest spațiu îl redăm comunității, amenajăm spații verzi și locuri de parcare de reședință", a mai precizat primarul Clotilde Armand.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut