Din ce în ce mai mulți cetățeni se conformează somațiilor noastre!

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 11.10.2023

Creșterea controalelor și a somațiilor aplicate de polițiștii locali din structurile de control urban a contribuit la schimbarea comportamentului celor care ar fi tentați să încalce normele legale.

Iată ultimul exemplu în acest sens: în urma verificărilor efectuate de Biroul Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal din cadrul Poliției Locale, au fost aplicate somații de desființare a doi stâlpi amplasați ilegal pe domeniul public, pe o bucată de spațiu verde la intersecția dintre str. Coralilor și șos. Străulești. De la comunicarea somației, proprietarul a avut 72 de ore la dispoziție pentru a aduce terenul la starea lui inițială, lucru care s-a și întâmplat. Deci, se poate!

În caz contrar, am fi demarat procedura de desființare pe cale administrativă, urmând ca proprietarul să fi suportat toate cheltuielile rezultate din procedură. Vă reamintim de numărul de telefon 021.9540, pe care vi-l punem la dispoziție non-stop pentru sesizări.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut