Educație preventivă în școli – reguli de respectat în caz de incendii și cutremure.

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 15.11.2023

Rezultatele recentelor acțiuni de informare și prevenire desfășurate de Poliția Locală Sector 1, în colaborare cu mai multe școli și grădinițe din sector vorbesc de la sine. Am avut parte de multe solicitări și, până în prezent, peste 500 de copii au participat la aceste evenimente educative, unde au învățat informații esențiale despre siguranța în situații de incendiu și cutremur.

Cei mici au aflat despre numărul de telefon 112, pe care îl apelăm în situații de urgență, cum să se deplaseze într-o cameră plină cu fum, ce înseamnă un cutremur sau cum ne comportăm în timpul lui. Fiecare copil a primit o diplomă pentru "Cel mai Curajos Copil" și un pliant informativ de citit acasă împreună cu părinții, pentru a asigura o cunoaștere extinsă în întreaga familie.

În Sectorul 1, ne preocupăm în mod deosebit de categoriile vulnerabile de vârstă, cum ar fi copiii, și investim în acțiuni care să îi informeze și să îi pregătească pentru orice situație de urgență.

Mulțumim cadrelor didactice pentru implicarea și colaborarea lor! Siguranța este o misiune comună, iar împreună putem face o diferență semnificativă în viețile micuților noștri. La final, am încheiat întâlnirile cu un moment distractiv de ghicitori, consolidând promisiunea specială a copiilor: "Promit să nu mă joc niciodată cu focul!"

Să continuăm să fim parteneri în asigurarea unui mediu sigur și educativ pentru copiii din Sectorul 1!

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut