În ultimele două săptămâni, Piața 16 Februarie a fost vizată de polițiștii locali pentru efectuarea mai multor controale!

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 11.10.2023

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale au dat amenzi de 24.500 de lei celor care au pus produse de uz casnic, aparatură electrocasnică uzată și produse perisabile pe domeniul public, blocând trotuare și alte căi de acces. Am vizat și eliminarea practicii de a depozita ilegal deșeuri (ambalaje, cutii, lăzi de plastic, găleți cu care au fost transportate bunurile și abandonate pe domeniul public).

Zeci de amenzi au fost date celor care și-au parcat mașina neregulamentar în zona pieței, pe treceri pentru pietoni sau în intersecții.

Alături de echipajele celor cinci secții de poliție națională, am desfășurat activități specifice de prevenire a infracționalității (furturi și tâlhării), atât în incinta Pieței 16 Februarie, cât și în împrejurimi. Pentru sesizări, vă reamintim de Telefonul Cetățeanului – 021.9540, disponibil 24/7.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut