Intervenție în urma sesizării unei agresiuni fizice între doi bărbați

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 11.10.2023

Zona Gării de Nord este o zonă cu multe vulnerabilități, motiv pentru care încercăm să avem regulat echipaje de poliție locală în zonă.

În data de 19.09.2023, doi colegi care își exercitau atribuțiile de serviciu și aplicau sancțiuni contravenționale persoanelor care apelează la mila conducătorilor, s-au sesizat cu privire la faptul că două persoane de sex masculin sunt extrem de agresive, înjură și se lovesc. Văzând această situație, polițiștii locali au intervenit rapid și au aplanat situația, care degenerase într-o bătaie în toată regula.

Pentru că unul dintre bărbați continua să fie recalcitrant, polițiștii au procedat la încătușarea lui până la sosirea echipajului din cadrul Secției 3 Poliție. Vă rugăm și pe dumneavoastră să nu rămâneți indiferenți în astfel de situații și să semnalați instituțiile abilitate. Pe noi ne găsiți la numărul 021.9540, 24 de ore din 24.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut