Vă dorim un an nou școlar plin de reușite!

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 13.09.2023

Siguranța elevilor în zona unităților de învățământ și a pietonilor, în general, este o prioritate la nivelul Sectorului 1. În acest an școlar, vom crește numărul campaniilor de informare în școli și vom intensifica patrulele de poliție locală în apropierea școlilor, în special în intervalele de începere și terminare a orelor.

Și astăzi polițiști locali din cadrul structurilor de ordine publică și circulație rutieră au fost alături de o parte dintre elevii Sectorului 1, ocazie cu care au asigurat măsuri de siguranță rutieră.

Pentru sesizări, apelați Telefonul Cetățeanului 021.9540, disponibil 24/7.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut