Adoptă Un Câine Și Fă-Ți Un Prieten Pe Viață!

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 06.10.2017

ubitorii de animale din Sectorul 1 își pot găsi un prieten pe viață. Primăria Sectorului 1 organizează la acest sfârșit de săptămână (duminică, 8 octombrie 2017, între ora 08:00 și ora 15:00) o campanie de adopție a câinilor fără stăpân la 'Ringstar Club', situat pe șoseaua Odăi nr.6.

Patrupedele oferite spre adopție sunt strânse de pe străzi de Poliția Animalelor Sector 1 și provin din adăpostul administrației locale situat pe șoseaua Odăi nr. 3-5.

Persoanele care doresc să adopte un câine fără stăpân trebuie să aibă asupra lor buletinul de identitate. Câinii sunt vaccinați, sterilizați, le-au fost montate microcipuri și au carnete care dovedesc că sunt clinic sănătoși.

Campania de adopție este organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor, sărbătorită în fiecare an pe 4 octombrie și va avea loc în cadrul evenimentului 'Bucharest Trofy 2017', inițiat de Asociația 'Doberman Club România' cu sprijinul Poliției Locale Sector 1.

Reamintim bucureștenilor care vor să adopte un câine, că o pot face pe toată durata anului direct de la adăpostul din Șos. Odăi de luni până vineri între ora 09:00 și ora 14:00. Aici îi așteaptă peste 700 de câini care sunt nerăbdători să-și găsească un stăpân.

Actele de adopție sunt întocmite pe loc, patrupedele putând fi preluate direct de potențialii proprietari. Pentru mai multe informații, persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 021/490.40.07.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut