Aflați Pe Itinerariul De Patrulare, Doi Polițiști Locali Au Intervenit În Stingerea Unui Incendiu

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 16.08.2017

La data de 12.08.2017, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Calea Dorobanților, polițiștii locali Bănică Dorel și Savu Antoniu Gabriel au observat că acoperișul unui imobil din apropiere este acoperit de fum. Ajunși în fața imobilului, aceștia au acționat prompt, oprind sistemul de alimentare cu gaz al imobilului, acțiune urmată de anunțarea situației prin 112 - Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență, pentru a fi direcționată către echipajele din cadrul I.S.U. București. Polițiltii locali au informat locatarii din imediata vecinătate a imobilului despre incendiu, pentru a preveni eventuale victime omenești.

La faţa locului au fost prezenţi şi poliţiştii locali Cernea Valentin şi Buruiană Alina din cadrul Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice, care împreună cu poliţiştii locali din cadrul Serviciului 1 Ordine şi Linişte Publică au procedat la îndepărtarea curioşilor şi la restricţionarea traficului rutier din zonă.

În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit faptul că în interiorul imobilului nu sunt victime omeneşti, ci doar pagube materiale, focul fiind lichidat după aproximativ 2 ore de la sesizare.

Forțele participante au fost: Poliţia Locală Sector 1, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, Poliţia Naţională Secţia 1, Brigada Rutieră DGPMB, Salvare SMURD, Pompieri de la Detaşamentul Dămăroaia şi Mihai Viteazul.

incendiu1
incendiu1
incendiu1

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut