Buletin De Evenimente Din Data De 02.04.2018

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 03.04.2018

- În data de 02.04.2018, ora 22:26, polițiști locali din cadrul Serviciului Intervenții Rapide s-au deplasat în baza unei sesizări primite prin Serviciul Dispecerat, în Piața Domenii, unde se sesizează faptul că o persoană de sex masculin, de aproximativ 41 ani, dorește să fie internată într-un centru social.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenții Rapide au depistat persoana în cauză, care avea un picior amputat recent. Prin apelul unic de urgență 112 s-a solicitat o ambulanță la fața locului; după acordarea îngrijirilor medicale corespunzătoare, persoana în cauză a fost preluată și transportată la Complexul de Servicii Sociale Theodor Pallady.

- În data de 02.04.2018, la ora 16:20, polițiști locali din cadrul Biroului Situații de Urgență s-au deplasat, în urma unei sesizări primite prin Serviciul Dispecerat, în str. Petru Maior nr. 90, unde se reclamă faptul că o creangă ruptă și suspendată la înălțime, printre cablurile electrice, prezintă pericol de prăbușire pe domeniul public. Creanga a fost tăiată și segmentată, până când nu mai prezenta pericol pentru cetățeni, iar materialul lemnos a fost ridicat de către o echipă din cadrul Administrației Domeniului Public Sector 1, care a fost solicitată în zonă.

     Serviciul Poliția Animalelor

Polițiști locali din cadrul Serviciului Poliția Animalelor au desfășurat activități menite să asigure un climat de ordine și siguranță civică în rândul deținătorilor/proprietarilor de animale de pe raza sectorului 1.

În scopul soluționării sesizărilor primite din partea cetățenilor și înregistrate la nivelul Serviciului Poliția Animalelor, polițiștii locali s-au deplasat pe str. Pajura, Șos. Străulești, str. Pechea, Piața 16 Februarie, str. Dunei, Parcul Bazilescu, Drumul Regimentului, str. Piscul Moșului, str. Berheci, str. Subcetate, str. Triumfului, str. Jandarmeriei, Complex Flora.

Cu această ocazie, au fost legitimate trei persoane, s-au capturat 6 câini fără stăpân, care au fost vaccinați la intrarea în adăpost și s-au aplicat 2 sancțiuni contravenționle, conform H.C.G.M.B nr. 120/2010, una în cuantum de 100 lei și un avertisment.

În cadrul Centrului Teritorial din Șos. Odăii nr. 3-5, sector 1 s-au efectuat 12 tratamente.

A fost adoptat un câine de către domnul I.G. din București, sector 1. Câinele a fost microcipat și înregistrat în RECS.

Pe parcursul zilei a fost executată muncă în folosul comunității de către 3 (trei) persoane, activitate neremunerată constând în curățarea și spălarea spațiilor de cazare a câinilor comunitari, transportul și administrarea de apă și hrana acestora și curățenia în spațiile adiacente adăpostrului. Pe timpul executării sancțiunilor, persoanele condamnate și-au îndeplinit obligațiile stabilite prin programul de lucru.

Contact: Strada Prometeu nr. 26, sector 1, București, cod poștal 014225

Telefon: 021.232 66 35 (centrala) / 021.224 28 87 (dispecerat)

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut