Buletin De Evenimente Din Data De 20.03.2018

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 21.03.2018

     Evenimente principale

În data de 20.03.2017, ora 18:28, în urma unei sesizări primite din partea unui cetățean, polițiști locali din cadrul Serviciului Intervenții Rapide s-au deplasat pe str. Benjamin Franklin, unde bucăți de zăpadă au căzut de pe acoperișul unui imobil, avariind 3 autoturisme, printre care și al reclamantului.

Echipajul dirijat în zonă a comunicat faptul că cele sesizate se confirmă, în urma alunecărilor de zăpadă fiind avariate 5 vehicule, acestora provocându-li-se pagube materiale de valoare diferită, fără  se înregistra însă victime omenești. Zona a fost balizată cu bandă de atenționare cu scopul de a se evita orice pericol, chiar dacă nu au mai putut fi observate alte bucăți de zăpadă în pericol de cădere. Conducătorii vehiculelor avariate, care s-au prezentat în locație, au fost direcționați către Biroul Accidente Ușoare pentru constatarea pagubelor produse autoturismelor utilizate. În locație nu s-a putut lua legătura cu proprietarul sau administratorul imobilului, fiind vorba de o clădire de birouri, pentru a i se aduce la cunoștință obligațiile prevăzute de către HCGMB 120/2010.

Serviciul Poliția Animalelor

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Poliția Animalelor au desfășurat activități menite să asigure un climat de ordine și siguranță civică, relaționând cu deținătorii/proprietarii de animale de pe raza sectorului 1.

În scopul soluționării sesizărilor primite, polițiștii s-au deplasat pe str. Subcetate, Șaradei, Limanului, Avionului, Plaiul Muntelui, Balonului, Fanionului, Hrisovului, Pajurei, Băiculești, Dunei, Făurei, Almaș, Pecetei, Cpt. Radu Dragoș, Șos. Gheorghe Ionescu Sisești, Bucegi, Liniștei, Neagoe Teodor, Parc Bazilescu, ocazie cu care au fost capturați 3 câini fără stăpân, ce au fost vaccinați la intrare în adăpost. A fost legitimată o persoană și a fost aplicată o sancțiune contravețională cu avertisment, conform legii 61/1991R.

În cadrul Centrului Teritorial din Șos. Odăii nr. 3-5 sector 1, a fost sterilizat un câine dintre cei aflați în adăpost și au fost aplicate 7 tratamente.

Pe parcursul zilei, 10 (zece) persoane au executat muncă în folosul comunității, activitate neremunerată constând în curățarea și spălarea spațiilor de cazare a câinilor comunitari, transportul și administrarea de apă și hrană și curățenia în spațiile adiacente adăpostului. Pe timpul executării sancțiunilor, persoanele condamnate și-au îndeplinit obligațiile stabilite prin programul de lucru.

Contact: Strada Prometeu nr. 26, sector 1, București, cod poștal 014225

Telefon: 021.232 66 35 (centrala) / 021.224 28 87 (dispecerat)

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut