Buletin De Evenimente Din Perioada 09-11.03.2018

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 13.03.2018

Evenimente principale

     1. La data de 09.03.2018, ora 0930, în baza unei sesizări primite din partea Dispeceratului Poliției Locale a Municipiului București, polițiști locali din cadrul Serviciului Ordine şi Linişte Publică s-au deplasat pe str. Poiana Trestiei, unde a izbucnit un incendiu la o hală. Echipajul a comunicat faptul că incendiul a izbucnit la o hală de deșeuri farmaceutice din str. Poiana Trestiei, unde s-a luat legătura cu d-nul C. M. care a relatat că o posibilă cauză a izbucnirii incendiului ar fi un scurtcircuit produs la instalația electrică. La fața locului se aflau lucrători din cadrul IGSU Pompieri care au localizat și lichidat incendiul, în urma căruia nu s-au înregistrat victime, rezultând doar pagube materiale.

     2. La data de 09.03.2018, ora 1654, în baza unei sesizări primite din partea Dispeceratului Poliției Locale a Municipiului București, polițiști locali din cadrul Serviciului Ordine şi Linişte Publică s-au deplasat pe str. Radu Beller, unde se afla un copac inclinat ce prezenta pericol de prăbușire. Echipajul a comunicat faptul că respectivul copac, uscat, de aproximativ 8-10 m înălțime și 40 cm grosime este jumătate prăbușit pe trotuar iar cealaltă jumătate prezintă pericol de prăbușire pe domeniul public. La fața locului s-au prezentat lucrători din cadrul Administrației Domeniului Public Sector 1 care au secționat copacul, concomitent cu ridicarea materialului lemnos. Activitatea s-a desfășurat în condiții normale.

     3. La data de 10.03.2018, ora 1810,în baza unei sesizări primite din partea dispeceratului Poliției Locale a Municipiului București, polițiști locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică s-au deplasat în Pasajul Victoria unde a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism, marca BMW. Din cauza neadaptării vitezei, a acroșat zidul pasajului, în urma accidentului rezultând patru victime (pasageri) care au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri. La fața locului se găseau echipaje din cadrul Brigăzii Rutiere București. Polițiștii locali au acționat pentru fluidizarea traficului rutier până la eliberarea părții carosabile.

     4. În data de 09.03.2018, ora 1310, în urma unei sesizări primite din partea Directorului Executiv al Poliției Locale Sector 1, poliţişti locali din cadrul Biroului Situaţii de Urgenţă s-au deplasat în str. Munteniei nr.16A, unde un banner publicitar commercial era rupt și suspendat la înălțime, prezentând pericol de prăbușire pe domeniul public. Poliţiştii locali au procedat la desfacerea din sistemul de prindere și coborârea bannerului publicitar comercial cu dimensiunea de aproximativ 8 metri lungime și 1 metru lățime, în vederea predării pe bază de proces verbal către Administrația Domeniului Public Sector1.

SERVICIUL POLIŢIA ANIMALELOR

     Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Poliţia Animalelor au desfăşurat activităţi menite să asigure un climat de ordine şi siguranţă civică, relaționând cu deţinătorii/proprietarii de animale de pe raza Sectorului 1.

     În scopul soluționării sesizărilor primite din partea cetățenilor și înregistrate la nivelul Serviciului Poliția Animalelor, polițiștii locali s-au deplasat pe str. Borșa, Jimbolia, Radu Boiangiu, Anina, șos.Gheorghe Ionescu Sisești și Intrarea Epocii, ocazie cu care au fost legitimate 2 persoane.

     A fost adoptat un câine de către domnul P. T. din București. Câinele a fost microcipat și înregistrat în RECS.

     În cadrul Centrului Teritorial din şos. Odăi nr.3-5, Sector 1 a fost sterilizat un câine dintre cei aflați în adăpost și au fost aplicate 10 tratamente.

     Pe parcursul zilei a fost executată muncă în folosul comunității de către 7 (șapte) persoane, activitate neremunerată constând în curăţarea şi spălarea spaţiilor de cazare a câinilor comunitari, transportul şi administrarea de apă şi hrană acestora, precum şi asigurarea curăţeniei în spaţiile adiacente adăpostului. Pe timpul executării sancţiunilor, persoanele condamnate şi-au îndeplinit obligaţiile stabilite prin programul de lucru.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut