Buletin De Evenimente Din Perioada 11-13.05.2018

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 14.05.2018

     În urma activităților de prevenire și combatere a încălcărilor normelor legale din competență, Direcția Poliție Locală a Sectorului 1 a aplicat 94 sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 39,165 lei, 108 comunicări în vederea sancționării contravenționale și 7 atenționări.

     În perioada menționată, Poliția Locală Sector 1 a desfășurat 3 acțiuni cu forțe proprii și 5 acțiuni în colaborare cu alte forțe.

     În data de 12.05.2018, ora 14:15, în baza unei sesizări primite de la Dispeceratul Poliției Locale a Municipiului București, polițiști locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică s-au deplasat pe str. Fortunei nr. 82, unde s-a produs un incendiu. Ajuns la fața locului, echipajul a comunicat faptul că incidentul a pornit de la o anexă din curtea unui imobil nelocuit care s-a extins și la acoperișul imobilului alăturat. Focul a fost stins de către echipajele IGSU Pompieri, aflate în locație. A fost identificat proprietarul imobilului la care s-a extins incendiul, doamna Ș.C. în vârstă de 50 ani, care a comunicat faptul că refuză găzduirea temporară, întrucât are unde locui până la finalizarea reparațiilor. În urma evenimentului, au fost înregistrate doar pagube materiale.

     În data de 11.05.2018, ora 08:30, în urma unei sesizări primite prin Serviciul Dispecerat, polițiști locali din cadrul Serviciului Situații de Urgență s-au deplasat în Piața Gării Băneasa, unde s-a format un roi de albine în scorbura unui copac. Roiul a fost ridicat în condiții de siguranță de un apicultor avizat, pentru a se evita distrugerea acestuia. De asemenea, la ora 10:00, polițiștii locali s-au deplasat pe str. Bihor nr. 29-31, unde crengile a doi copaci aflați pe domeniul public prezentau pericol de prăbușire pe trotuar și carosabil. Polițiștii din cadrul Serviciului Situații de Urgență au secționat cele două crengi putrede aflate la înălțime și au așezat pe marginea trotuarului materialul lemnos rezultat, care a fost ridicat de lucrătorii Administrației Domeniului Public Sector 1.

     Cu scopul soluționării sesizărilor primite din partea cetățenilor și înregistrate la nivelul Serviciului Poliția Animalelor, polițiști locali s-au deplasat pe str. Hrisovului, Pajura, Drumul Agatului, Abrud, Calea Griviței și Aleea Snagov, ocazie cu care au fost legitimate 3 persoane și a fost aplicată o sancțiune contravențională, cu amendă în valoare de 100 lei, conform Legii 61/1991r.

     A fost adoptat un câine de către doamna U.V din București, Sector 1 și 3 câini de către doamna A.G.L din Bucuresti, Sector 1. Câinii adoptați au fost înregistrați înregistrați în RECS și microcipați.

Contact sediul central: Strada Prometeu nr. 26, sector 1, București, cod poștal 014225

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut