Clădiri încadrate în clasa I de risc seismic în Sectorul 1

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 05.07.2023

În București, sunt peste 360 de imobile încadrate în clasa I de risc seismic; cu alte cuvinte, aceste imobile prezintă pericol major de prăbușire în cazul unui seism cu magnitudinea mai mare de 7 grade pe scara Richter. Cu ocazia ultimelor expertizări tehnice ale clădirilor, Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic a identificat opt clădiri cu risc seismic în Sectorul 1.

În vederea avertizării populației din zonele expuse riscului la cutremur, clădirile expertizate tehnic şi încadrate în clasa I de risc seismic au fost marcate de polițiștii locali din cadrul Biroului Prevenire Situații de Urgență cu panouri de înștiințare (Bulină roșie), amplasate la loc vizibil.

Imobilele expertizate tehnic și încadrate în clasa de Risc I seismic din Sectorul 1:

  1. Bdul. Dacia nr. 53;
  2. Bdul. Gheorghe Magheru nr. 16-18;
  3. Bdul. Gheorghe Magheru nr. 2-4 și Cinematograf „Scala”
  4. Intrarea Victor Eftimiu nr. 9;
  5. Str. Popa Tatu nr. 78;
  6. Str. Gheorghe Manu nr. 12;
  7. Str. Episcopiei nr. 2-4;
  8. Bdul. Nicolae Bălcescu nr. 32-34.

Pentru sesizări, apelați Telefonul Cetățeanului 021.9540, disponibil 24/7

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut