Eveniment 12.03.2018

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 14.03.2018

     În data de 12.03.2018, ora 18:45, polițiști locali din cadrul Serviciului Intervenții Rapide s-au deplasat, în baza unei sesizări primite din partea Directorului Executiv al Poliției Locale Sector 1, pe str. Măguricea unde un minor a căzut de pe plafonul Pieței Aurel Vlaicu.

     Echipajul Serviciului Intervenții Rapide a comunicat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor în vârsta de 13 ani, care a încercat să recupereze o minge de fotbal rătăcită. Acesta, în tentativa de traversare a unității agroalimentare, a căzut prin tavanul din material plastic, fiindu-i provocată o fractură a membrului superior stâng și contuzii la nivelul feței.

     Minorului i s-a acordat primul-ajutor de către un echipaj SMURD deplasat la fața locului, fiind ulterior transportat de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu. I s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, urmând a rămâne internat peste noapte, sub supravegherea unui membru al familiei.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut