Igienizare domeniu public Sectorul 1

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 05.07.2023

Nu este prima dată în Sectorul 1 când impulsul acumulării de obiecte de către diverse persoane se formează treptat într-un adevărat focar de infecție pentru locuitorii din zonă.

Mai grav, săptămâna trecută, aceste obiecte strânse de un proprietar de pe str. Bacului nr. 46 au luat foc; vorbim inclusiv de cadavre de animale descompuse și arse parțial, care prezentau un adevărat pericol pentru sănătatea vecinilor.

Colegii din cadrul Compartimentului Protecția Mediului au solicitat, în regim de urgență, intervenția companiei de salubritate pentru a dispune curățarea domeniului public. Doar gunoiul de pe porțiunea de domeniu public - porțiune unde s-a putut interveni, conform competențelor - a umplut două camioane. În urma intervențiilor colegilor, se pare că proprietarul a înțeles pericolul la care se supune, atât pe el cât și pe vecinii lui și a început procesul legal care va permite ridicarea gunoiului și din curte.

Pentru sesizări, vă punem la dispoziție Telefonul Cetățeanului
la 021.9540, disponibil 24/7.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut