În atenția conducătorilor auto care circulă în zona Pădurii Băneasa!

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 05.07.2023

Colegii din cadrul Serviciului Poliția Animalelor au intervenit astăzi pe Aleea Privighetorilor pentru a salva un căprior rănit, în urma unui accident rutier. Întrucât căpriorul prezenta leziuni destul de grave, polițiștii locali au luat decizia de a transporta animalul la Fundația „Visul Luanei”, unde a beneficiat de tratamentul necesar pentru o recuperare rapidă și corespunzătoare.

Amintim șoferilor că la întâlnirea indicatorului rutier „Animale sălbatice”, aceștia au obligația să reducă viteza și să circule cu atenție sporită, pentru a evita producerea evenimentelor ca cel prezentat!

Telefon Poliția Animalelor Sector 1: 021.490.40.07.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut