Informare – Dezinsecție Gratuită Gândaci – Asociații De Proprietari Sector 1

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 19.06.2023

Asociațiile de locatari, prin Președinte sau Administrator, pot solicita gratuit tratamente dezinsecție gândaci aplicate la subsolurile blocurilor. Aceste tratamentele sunt incluse în Programul Unitar de Acțiune 2023 bugetat de Primăria Municipiului București.

Intervenția este gratuită și constă în două tratamente la subsolul blocului la interval de aproximativ 14 zile una de cealaltă. Tratamentele pe casa scării și în apartamente nu sunt incluse.

IMPORTANT! Solicitarea făcută de altă persoană ce nu are calitate de Președinte sau Administrator va fi invalidată!

Pentru înscriere, e necesar să accesați următorul link:
 https://form.adiddd.ro/form1

FORMULAR DE SOLICITARE A DEZINSECȚIEI ÎMPOTRIVA GÂNDACILOR ÎN SUBSOLURILE BLOCURILOR DIN BUCUREȘTI

Completarea acestui formular ajuta asociatiile de locatari, sa solicite gratuit tratamente de dezinsectie impotriva gandacilor in subsolurile blocurilor din Bucuresti.form.adiddd.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut