Am luat în evidență peste 1.000 de vehicule abandonate și fără stăpân, în prima jumătate a acestui an!

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 24.08.2023

Continuăm să eliberăm trotuarele și străzile de rable. Astfel, depozitul din Șoseaua Odăii devine, treptat, neîncăpător. În prezent, sunt în jur de 250 de vehicule abandonate și fără stăpân care așteaptă să fie ridicate de proprietari sau valorificate, conform legii. În acest fel, eliberăm domeniul public și aducem bani la bugetul Sectorului 1.

Anul acesta, în urma somațiilor aplicate de polițiștii locali din cadrul Biroului Auto Abandonate și Fără Stăpân, aproximativ 1400 de proprietari s-au conformat și și-au ridicat rablele de pe domeniul public iar alte 300 au fost ridicate de polițiștii locali.

Pentru sesizări, apelați Telefonul Cetățeanului – 021.9540, disponibil 24/7. Procedura în baza căreia colegii noștri acționează poate fi consultată aici: https://politialocalasector1.ro/serv.../vehicule-abandonate/

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut