Depozitarea deșeurilor pe domeniul public este interzisă!

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 24.08.2023

Deseori, marginea drumului este confundată cu o soluție rapidă de a scăpa de gunoaiele din mână sau de prin mașini. Adunate, un pahar de plastic, o pungă de chipsuri sau mucurile de țigară din scrumieră devin un adevărat morman de gunoi și potențial focar de infecție.

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului au mai răspuns unei sesizări și au coordonat acțiunea de curățare a domeniului public din zona străzii Avionului/Calpan, ocazie cu care au fost strânse două cupe de 15 metri cubi de deșeuri.

Vă reamintim că depozitarea deșeurilor pe domeniul public (zona intersecțiilor, în jurul stâlpilor de iluminat, terenuri virane publice sau private etc.) este interzisă și se sancționează cu amendă cuprinsă între 1.500 și 5.000 lei!

Pentru sesizări, apelați Telefonul Cetățeanului 021.9540, disponibil 24/7.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut