Facem curat! Este bine-cunoscuta deviză a Sectorului 1

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 13.09.2023

De la începutul anului și până în prezent, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Control Activități Comerciale au sancționat contravențional 86 de persoane cu amenzi în valoare totală de 105.500 de lei. Obiectivul principal: diminuarea și chiar oprirea comercializării ilegale a produselor alimentare care sunt păstrate în soare, în condiții insalubre și au o proveniență necunoscută.

Este important să conștientizăm pericolele la care ne expunem când încurajăm comerțul ambulant neautorizat și consecințele care se răsfrâng asupra comunității locale: afectarea activității comercianților care se conformează rigorilor legii, blocarea anumitor artere de circulație și scăderea vizibilității pentru pietoni și șoferi, risc crescut asupra sănătății și, până la urmă, deteriorarea peisajului urban.

Pentru sesizări, apelați Dispeceratul Poliției Locale Sector 1 la 021.9540, disponibil 24/7.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut