Înștiințare – Obligațiile Asociațiilor De Proprietari Pe Timp De Iarna

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 04.12.2018

     În baza planului de măsuri nr. 3157/21.11.2018, personalul Biroului Relații cu Asociațiile de Proprietari și Evidența Persoanelor desfășoară activități pentru înștiințarea asociațiilor de proprietari constituite pe raza sectorului 1, referitoare la obligația luării măsurilor de îndepărtare a țurțurilor de gheață formați la nivelul acoperișurilor, balcoanelor și curățarea acumulărilor de zăpadă și gheață, formate pe trotuarele aferente imobilelor.

     Acțiunea se va desfășura permanent, în perioada 26.11.2018-28.02.2019.

     În același interval, serviciile operative din cadrul Poliției Locale Sector 1 au în vedere urmărirea respectării prevederilor legale și aplicarea sancțiunilor contravenționale.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut