Intervenție – Pisici Blocate În Copac, La Înălțime

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 22.08.2018

     În urma unei sesizări primite prin Serviciul Dispecerat, în data de 21.08.2018, ora 14:00, polițiștii locali au fost informați cu privire la faptul că niște pisici sunt blocate într-un copac, la înălțime.

     Un echipaj al Serviciului Situații de Urgență s-a deplasat la fața locului, pentru a confirma aspectele sesizate.

     S-a constatat faptul că două pisici se aflau în copacii din latura exterioară a parcului Bazilescu, la 6-7 m înălțime.

     Intervenția s-a realizat cu autospeciala de lucru la înălțime, pisicile fiind apoi preluate de un echipaj al Poliției Animalelor și transportate la Adăpostul pentru Animale din Șos. Odăii nr. 3–5.

Sediul Central: Strada Prometeu nr. 26, sector 1, București, cod poștal 014225

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut