Măsuri De Siguranță Cu Ocazia Zilei Naționale A Franței

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 14.07.2017

În ziua de 14.07.2017, Ambasada Franței din România va organiza o recepție cu ocazia Zilei Naționale a Franței, la sediul Ambasadei din str. Biserica Amzei nr. 13-15 a sectorului 1, între orele 08:00-02:00

Urmare a numărului mare de invitați și a gradului ridicat de risc, Poliția Locală a Sectorului 1 va asigura măsuri de ordine publică și va institui restricții rutiere începând cu ora 08:00 și până la terminarea activităților protocolare pe str. Christian Tell, între Piața Amzei și Bulevardul Dacia, respectiv ora 14:00 și până la terminarea evenimentului pe str. Biserica Amzei, între str. Mendeleev și Calea Victoriei.

În cadrul acestui eveniment vor participa polițiști locali din cadrul Serviciului Intervenții Rapide, împreună cu forțe din cadrul Poliției locale a sectorului 1, Secția 1 Poliție, Brigada Poliției Rutiere a Municipiului București, Inspectoratul pentru Situații de Urgență București, Serviciul de Pază și Protecție, Jandarmeria București și Poliția Locală a Municipiului București.

Obiectivele urmărite de Poliția Locală Sector 1 București cu ocazia Zilei Naționale a Franței din data de 14.07.2017 sunt:

  • asigurarea măsurilor de ordine și liniște publică, a unui climat de siguranță publică în zona de desfășurare a evenimentului
  • aplanarea stărilor conflictuale și soluționarea eventualelor sesizări primite din partea organizatorilor și a participanților

Pentru buna desfășurare a evenimentului, Poliția Locală a sectorului 1 acordă sprijin organizatorilor pentru eliberarea celor două străzi de autovehicule parcate și totodată ia măsuri de aplicare a unor flyere informative, cu cel puțin două zile înainte de începerea evenimentului.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut