Mens Sana In Corpore Sano – Activități Fizice Ale Polițiștilor Locali Din Sectorul 1

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Activități locale 01.11.2017

Conform dictonului mens sana in corpore sano (minte sănătoasă într-un corp sănătos) se înțelege că sănătatea corpului se va reflecta automat și asupra minții. Acest lucru este valabil și în sens invers: unei minți sănătoase îi corespunde un corp sănătos.

Activitatea polițistului local impune un ritm de viață alert într-un mediu cu un factor ridicat de stres și deseori ostil. Toate acestea duc la căutarea unei evadări din spațiul cotidian prin intermediul activității fizice, menită să îmbine nevoile personale cu cele profesionale.

Toate acestea influențează alegerea sporturilor pentru polițiștii locali ai sectorului 1 și anume:

  • antrenamente specifice pentru polițiști în vederea dezvoltării calităților motrice: rezistență, viteză, mobilitate, îndemânare;
  • proceduri polițienești: încătușare, imobilizare, control corporal, legitimare și stabilirea identității etc;
  • gimnastică de întreținere;
  • competiții de judo;
  • minigale de box;
  • exerciții de autoapărare;
  • competiții de tenis de masă, badminton, volei, ștafetă, baschet între servicii etc.

Aceste activități se vor desfășura în sălile de sport ale Poliției Locale Sector 1 din Str. Pajurei nr. 13 și Calea Griviței nr. 208-210, urmând ca după amenajarea acestora să se efectueze cursuri destinate cetățenilor, cu precădere copiilor din sector.

menssana
menssana1
menssana2

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut