Montarea Unor Camere Video Pe Raza Sectorului 1, Cu Scopul Descurajării Depozitării Ilegale Ale Deșeurilor

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 09.07.2019

     În urma sesizărilor frecvente referitoare la încălcarea normelor de salubrizare și igienizare ale municipiului București, în anumite locații de pe raza sectorului 1, Poliția Locală Sector 1 desfășoară o acțiune de montare a unor camere video în aceste zone, cu scopul descurajării depozitării ilegale ale deșeurilor.

     De asemenea, vor fi amplasate camere video și în aproprierea unităților de învățământ de pe raza administrativ-teritorială a sectorului 1, pentru asigurarea și menținerea ordinii și siguranței publice.

     Prima cameră a fost deja montată la intersecția dintre str. Constantin Godeanu și str. Acetilenei, unde au fost surprinși cetățeni care descărcau deșeuri din autovehicule proprietate personală.

     Polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale, iar angajații Serviciului Monitorizare, Documentare și Analiza Informației lucrează la un sistem de alertare, care să permită echipajelor din teren o intervenție promptă.

Sediul Central: Strada Prometeu nr. 26, sector 1, București, cod poștal 014225

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut