Notă De Informare Cu Privire La Salubrizarea Și Amenajarea Spațiilor Verzi De Către Asociațiile De Proprietari

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 07.05.2018

     În data de 04.05.2018, în baza planului de măsuri nr. 1015/24.04.2018, polițiști locali din cadrul Biroului Relații cu Asociațiile de Proprietari și Evidența Persoanelor au desfășurat activități de identificare și informare a asociațiilor de proprietari, cu privire la obligațiile impuse de Dispoziția nr. 398/31.03.2017.

     Conform Dispoziţiei emise de Primarul General al Municipiului Bucureşti, asociaţiile de proprietari au obligaţia să realizeze următoarele:

  • salubrizarea şi reamenajarea spaţiilor verzi aferente blocurilor deţinute; pentru toaletarea vegetaţiei, se vor solicita avize de la Direcţia de Mediu a Primăriei Municipiului București;
  • refacerea şi inscripţionarea fiecărui bloc, scară cu adresele corespunzătoare (stradă, număr, bloc, scară, apartamente existente pe scară etc).

     Acțiunea s-a desfășurat la asociațiile de proprietari de pe Calea Griviței, ocazie cu care s-au afișat 20 de pliante informative celor ce nu au realizat obiectivele prevăzute în dispoziția mai sus menționată. Campania de informare va continua la nivelul sectorului 1 până în data de 25.05.2018.

BIROUL RELAȚII CU ASOCIAȚIILE DE PROPRIETARI ȘI EVIDENȚA PERSOANELOR

Șef birou: Taifas Marius Daniel

Adresă: Calea Griviței nr. 208-210, sector 1

Telefon: 021.224.32.16

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut