Notă De Informare Privind Activitățile De Prevenire Și Combatere A Afișajului Stradal Ilegal Pe Raza Sectorului 1

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 04.05.2018

     În urma analizei situaţiei operative din teren, efectuată de polițiștii locali din cadrul Serviciului Situații de Urgență, a rezultat că instalarea de diverse panouri sau bannere publicitare, fără a avea autorizație în acest sens, a luat amploare pe raza sectorului.

     Panourile/bannerele sunt instalate pe copaci, stâlpi sau alte construcții, iar pe lângă faptul că nu sunt în legalitate, sunt fixate într-un mod în care se pot produce accidente.

     Pentru prevenirea, descurajarea şi combaterea unor astfel de fapte, în data de 03.05.2018, Serviciul Situații de Urgență a organizat şi executat o acţiune de îndepărtare (desființare) a acestor bannere și panouri, în urma căreia au fost ridicate 27 de bucãţi.

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut