Notă Eveniment – Biroul Protecția Mediului

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 23.01.2019

     În baza Planului de acțiune nr. 18/09.01.2019, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiști locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au constatat la intersecția dintre str. Carpați și str. Parcului că dintr-un șantier ieșeau utilaje murdare, care deteriorau partea carosabilă.

     În consecință, polițiștii locali au sancționat contravențional societatea care administrează șantierul, pentru nesalubrizarea părții carosabile din jurul șantierului. De asemenea, s-a procedat la oprirea autocamioanelor care transportă deșeuri (pământ rezultat din excavații) pentru a se verifica deținerea Acordului de transport deșeuri, eliberat de Primăria municipiului București. În urma verificărilor, a reieșit faptul că șoferii de utilaje nu dețin Acordul de transport deșeuri, motiv pentru care au fost sancționați contravențional.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut