Notă Zilnică Poliția Animalelor – 18.02.2019

Categorii

Telefonul Cetățeanului

021.9540

Petiții Online

Depune o petiție

Scrie-ne pe e-mail

contact@politialocalasector1.ro

Informări 19.02.2019

     Poliţişti locali din cadrul Serviciului Poliţia Animalelor au desfăşurat activităţi menite să asigure un climat de ordine și siguranță publică pe raza sectorului 1, relaționând cu proprietarii de animale.

     Cu scopul soluţionării sesizărilor primite din partea cetăţenilor şi înregistrate la nivelul Serviciului Poliţia Animalelor, poliţiştii locali s-au deplasat în str. Nisipoasa, Șușița, Drumul Regimentului, Natației, Intr. Străulești, str. Străulești, Coralilor, Sg. Petre Aurelian, ocazie cu care a fost capturat un câine care a fost vaccinat antirabic la intrare în adăpost.

     Au fost legitimate 4 persoane și au fost aplicate 3 sancțiuni contraveționale, astfel: 2 amenzi în cuantum de 1000 lei conform Legii nr. 61/1991R și un avertisment conform HCLS1 nr. 131/2008.

     În cadrul Centrului Teritorial din Şos. Odăii nr. 3-5, Sector 1, au fost aplicate 5 tratamente și a fost sterilizat 1 câine dintre cei aflați în adăpost.

     Au fost adoptați 6 câini de către dl M.R. din București. Câinii au fost microcipați și înregistrați în RECS.

     Pe parcursul zilei, a fost executată muncă în folosul comunităţii de către 7 (șapte) persoane, activitate neremunerată constând în curăţarea şi spălarea spaţiilor de cazare a câinilor comunitari, transportul şi administrarea de apă şi hrană acestora şi curăţenia în spaţiile adiacente adăpostului. Pe timpul executării sancţiunilor, persoanele condamnate şi-au îndeplinit obligaţiile stabilite prin programul de lucru.

Telefonul cetățeanului: 021 9540

E-mail: contact@politialocalasector1.ro

Stimați cetățeni, vă punem la dispoziție numărul de telefon 021.9540, unde puteți transmite sesizări cu privire la neregulile sesizate în Sectorul 1, din următoarele domenii: ordine și liniște publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitatea comercială, asociații de proprietari și evidența persoanelor, vehicule abandonate, poliția animalelor, prevenire situații de urgență, înregistrări, radieri mopede.

Conform Ordinului 38/2020 privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, vă informăm că Poliția Locală Sector 1 utilizează poșta electronică pentru primirea și emiterea înscrisurilor, prin adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.

Sari la conținut